Notícies

La Piazzetta

La Piazzeta és un nou concepte de cuina italiana autèntica i de qualitat, fem les coses com a casa.

Les nostres pizzes

Les nostres pizzes són de gran qualitat, amb ingredients de temporada i amb una pizza del més segons l’estació en la que ens trobem.

La Tòfona

portem la tòfona blanca d’Alba i fem tagliatelle i altres plats amb tòfona per encàrreg durant els mesos de novembre i desembre.

Els nostres postres

Els nostres postres són fets a casa, com els faria la nostra mare. L’estrella és el tiramisú però també agrada molt el cannolo siciliano.

La Piazzeta inaugura un nou concepte de cuina italiana

Cugat.cat - Tamara Atienzar Sant Cugat compta des d'aquest dijous amb un nou restaurant de cuina italiana, La Piazzeta que arriba amb l'objectiu de convertir-se en un racó d'Itàlia a Sant Cugat oferint un bon producte. El local està ubicat al número 21 del carrer Major i obrirà les seves portes de forma definitiva aquest dilluns.

Nota de premsa

La Piazzetta, un nou concepte de gastronomia italiana, obre les seves portes a Sant Cugat La Piazzetta ofereix especialitats italianes elaborades exclusivament amb productes italians de gran qualitat Ahir va obrir les seves portes a Sant Cugat del Vallès el Restaurant La Piazzetta, un nou concepte de gastronomia italiana que aposta per productes italians de la millor qualitat.