Logo-cuadratLa Piazzetta, un nou concepte de gastronomia italiana, obre les seves portes a Sant Cugat

La Piazzetta ofereix especialitats italianes elaborades exclusivament amb productes italians de gran qualitat

Ahir va obrir les seves portes a Sant Cugat del Vallès el Restaurant La Piazzetta, un nou concepte de gastronomia italiana que aposta per productes italians de la millor qualitat.

L’acte d’inauguració va comptar amb l’assistència del tinent d’alcalde de Comerç, Josep Romero, la tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania, Sra. Susanna Pellicer, el president de l’AMB de Valldoreix, Josep Puig, l’exalcalde de Sant Cugat, Lluís Recorder, entre altres personalitats de la política i el món acadèmic i empresarial locals.

Els assistents a la inauguració de La Piazzetta, al voltant d’un miler de persones, van poder degustar un típic prossecco italià i un tastet de les pizzes que, a partir de dilluns, oferirà el restaurant al públic. La nota musical de l’acte va anar a càrrec dels joves músics de l’Escola Fusió de Sant Cugat.

Sobre La Piazzetta

Darrere el nou projecte hi ha dos coneguts emprenedors italians -en Salvatore Fauzia i en Giorgio Custodero- residents des de fa molts anys a Sant Cugat del Vallès i bons coneixedors de la millor tradició culinària del seu país. En Salvatore, nascut a la localitat siciliana de Vittoria, ha fet diversos cursos de cuina amb amb la Montse Estruch del Cingle de Vacarisses i a l’Accademia del Gusto de Negrini a Madrid, per posar dos exemples. En Giorgio, originari d’Alba, està especialitzat en vins del Piamonte.

A La Piazzetta, en Salvatore Fauzia i en Giorgio Custodero han decidit apostar pels productes italians Negrini. “Proposem una cuina del més alt nivell, aquest és el nostre tret diferencial –explica Salvatore Fauzia-. Per això hem escollit com a companys de viatge la família Negrini, que porta més de 60 anys en el sector de l’alimentació i sempre caracteritzant-se per la italianitat i la qualitat dels seus productes”. Giorgio Custodero afegeix: “Nicoletta Negrini s’ha destacat sempre en el panorama eno-gastronòmic a casa nostra, no només pel coneixement dels productes que importa, sinó per la seva passió cap a les matèries primeres italianes.”

La Piazzetta disposarà d’un horari ben ampli. Al matí, a partir de les 10,30 hores, oferirà esmorzars amb foccaccie farcite i spremuta siciliana, entre altres especialitats italianes. Al migdia oferirà menús i, tant al migdia com al vespre, una àmplia carta amb 19 varietats de pizzes napolitanes, amanides, tàrtars, carpaccio, pasta fresca, carn piemontese i embotits de Bologna.

A banda de les pizzes, fetes per un pizzaiolo de gran experiència i amb productes de qualitat, “les veritables especialitats de La Piazzetta seran els embotits, les burrates, la pasta farcida i els postres italians”, apunten en Salvatore i en Giorgio. A banda, el nou restaurant disposarà d’una àmplia carta de vins piemontesos i sicilians i de licors tradicionals d’Itàlia.

La Piazzetta obrirà les seves portes al públic el proper dilluns, dia 19 de desembre.

Per a més informació sobre els productes Negrini: www.negrini.es

Per a més informació i entrevistes:
Mònica Mateu
Tel. 659 105 808
info@lapiazzetta.cat
www.lapiazzetta.cat