Nosaltres

La Piazzetta, un nou concepte de gastronomia italiana, obre les seves portes a Sant Cugat

El 12 de desembre va obrir les seves portes a Sant Cugat del Vallès el Restaurant La Piazzetta, un nou concepte de gastronomia italiana que aposta per productes italians de la millor qualitat.

L’acte d’inauguració va comptar amb l’assistència del tinent d’alcalde de Comerç, Josep Romero, la tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania, Sra. Susanna Pellicer, el president de l’AMB de Valldoreix, Josep Puig, l’exalcalde de Sant Cugat, Lluís Recorder, entre altres personalitats de la política i el món acadèmic i empresarial locals.

Els assistents a la inauguració de La Piazzetta, al voltant d’un miler de persones, van poder degustar un típic prossecco italià i un tastet de les pizzes que, a partir de dilluns, oferirà el restaurant al públic. La nota musical de l’acte va anar a càrrec dels joves músics de l’Escola Fusió de Sant Cugat.

Sobre La Piazzetta

Darrere el nou projecte hi ha dos coneguts emprenedors italians – en Salvatore Fauzia i en Giorgio Custodero – residents des de fa molts anys a Sant Cugat del Vallès i bons coneixedors de la millor tradició culinària del seu país. En Salvatore, nascut a la localitat siciliana de Vittoria, ha fet diversos cursos de cuina amb amb la Montse Estruch del Cingle de Vacarisses i a l’Accademia del Gusto de Negrini a Madrid, per posar dos exemples. En Giorgio, originari d’Alba, està especialitzat en vins del Piamonte.

A La Piazzetta, en Salvatore Fauzia i en Giorgio Custodero han decidit apostar pels productes italians Negrini. “Proposem una cuina del més alt nivell, aquest és el nostre tret diferencial – explica Salvatore Fauzia -. Per això hem escollit com a companys de viatge la família Negrini, que porta més de 60 anys en el sector de l’alimentació i sempre caracteritzant-se per la italianitat i la qualitat dels seus productes”. Giorgio Custodero afegeix: “Nicoletta Negrini s’ha destacat sempre en el panorama eno-gastronòmic a casa nostra, no només pel coneixement dels productes que importa, sinó per la seva passió cap a les matèries primeres italianes.”

La Piazzetta disposarà d’un horari ben ampli. Al matí, a partir de les 10,30 hores, oferirà esmorzars amb foccaccie farcite i spremuta siciliana, entre altres especialitats italianes. Al migdia oferirà menús i, tant al migdia com al vespre, una àmplia carta amb 19 varietats de pizzes napolitanes, amanides, tàrtars, carpaccio, pasta fresca, carn piemontese i embotits de Bologna.

A banda de les pizzes, fetes per un pizzaiolo de gran experiència i amb productes de qualitat, “les veritables especialitats de La Piazzetta seran els embotits, les burrates, la pasta farcida i els postres italians”, apunten en Salvatore i en Giorgio. A banda, el nou restaurant disposarà d’una àmplia carta de vins piemontesos i sicilians i de licors tradicionals d’Itàlia.

QUALITAT

La Piazzetta ofereix especialitats italianes elaborades exclusivament amb productes italians de gran qualitat

La Piazzetta, un nou concepte de gastronomia italiana que aposta per productes italians de la millor qualitat. El nom de La Piazzetta respon, d’una banda, a la situació del restaurant, al bell mig de la ciutat i molt a prop de la Plaça del Monestir de Sant Cugat, però també fa referència al tarannà familiar i obert del nou local, com si es tractés d’una típica “piazza” italiana.

Negrini i la Nicoletta Negrini

La Piazzetta ha apostat pels productes italians Negrini per aconseguir una cuina italiana del més alt nivell.

Nicoletta Negrini

Gerent de Negrini SL i qui des de fa 20 anys importa i distribueix productes italians d’alta qualitat, es coneguda per la seva contribució a la difusió de la cultura gastronòmica del seu país a Espanya i Portugal.

Nicoletta Negrini s’ha destacat durant aquests anys en el panorama enogastronòmic a casa nostra, no només pel coneixement dels productes que importa, sinó per la seva passió cap a les matèries primeres italianes. La família Negrini es dedica des de fa quatre generacions als embotits de gamma alta, consolidant-se com un dels principals productors a Itàlia.

Nicoletta va néixer a la regió de la Emilia Romagna, considerada un dels epicentres gastronòmics del seu país. Va rebre de les dones de la seva família una educació culinària d’ “altres temps”, que li ha permès conèixer cada detall dels secrets de la bona cuina, des del punt exacte d’amalgama per a una pasta fresca fins a les millors matèries primeres necessàries per a la dieta diària familiar.

Nicoletta Negrini ha sabut conjugar aquesta cultura familiar, la tradició industrial de la seva família i una enorme dosi de passió per canalitzar-les a través d’ Negrini, una de les empreses líders del sector.