Anna ClerJa han marxat els nadals, les vacances i s’ha quedat l’hivern i un calendari buit de festes per als pròxims mesos

Aquesta pot ser una visió un pèl pessimista d’un hivern que no ens està tractant amb severitat com als Estats Units. Un optimista el que ha de dir és que comencem un nou any amb millors perspectives, amb una certa esperança i amb el desig que molts dels que tenen vacances indefinides s’acabin queixant dels pocs festius que hi ha al calendari.
Passejant aquests dies de festes pel centre de Sant Cugat me n’adonava de l’activitat comercial de la nostra ciutat. No tinc dades però jo diria que enguany ha estat millor de vendes que els darrers. Veies gent no només passejant, sinó carregats de bosses i paties cues a molts establiments per poder arribar a la caixa i pagar, un bon símptoma! Com també ho és que hi hagi obertura de nous comerços, com és el cas d’un restaurant italià al carrer Major, al rovell de l’ou. Deixeu-me que m’hi aturi i que en faci publicitat, no pas perquè hi tingui interessos de cap mena, sinó perquè he tingut l’oportunitat de provar-lo i puc fer-ne la crítica.

La restauració no és un negoci ni fàcil ni agraït d’horaris. Només algú amb entusiasme i “savoir faire” s’hi pot arriscar. L’oferta gastronòmica de Sant Cugat s’ha anat ampliant els últims anys amb més restaurants i de bona qualitat. Això és indiscutible. Tot i així, mancava un restaurant italià d’aquestes característiques.

Els productors són italians, de les diferents regions del país que fan possible la creació d’una cuina regional i tradicional italiana. Salvatore Fauzia i Giorgio Custodero en són els responsables de que tot rutlli. Ells són els que han emprès aquest negoci. La meva més sincera enhorabona.

Només amb persones amb empenta, coratge, valentia i sobretot, amb idees, serem capaços de tirar endavant. Per molt que siguin temps convulsos, difícils i monotemàtics, hi ha més que política en el nostre món, hi ha qui s’atreveix a posar el seu granet de sorra, amb el seu esforç i el seu treball per fer de la nostra societat, una societat exemplar i pròspera.

 

Enllaç a la notícia